Skip to content

Verkeersbesluit tijdelijk instellen eenrichtingsverkeer Zonneveldweg

12 maart 201353 second read

Wassenaar – Verkeersbesluit tijdelijk instellen eenrichtingsverkeer Zonneveldweg. Burgemeester en Wethouders van Wassenaar hebben besloten om tot 1 juli 2014:

– Eenrichtingsverkeer in zuidoostelijke richting op de Zonneveldweg, tussen de Dr. Mansveltkade en de Oostdorperweg, in te stellen, waarvan (brom)fietsers uitgezonderd zijn;
– Eenrichtingsverkeer in noordoostelijke richting op de Dr.Mansveltkade, tussen de toegang tot de Schulpwei en de Zonneveldweg, in te stellen, waarvan (brom)fietsers uitgezonderd zijn;
– Het eenrichtingsverkeer op de Hallekensstraat tussen de Zonneveldweg en Rozensteinstraat op te heffen;
– Aan weerzijden van de Hallekensstraat, tussen Zonneveldweg en de Pieter Martizstraat, een parkeerverbod voor beiden zijden in te stellen.

Binnen zes weken na de dag dat dit besluit is bekendgemaakt in de Staatscourant (4 maart j.l.) kan een belanghebbende een ondertekend en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en wethouders van Wassenaar, postbus 499, 2240 AL Wassenaar.

Dit besluit is in zijn volledigheid in te zien op de site www.officiëlebekendmakingen.nl, de digitale Staatscourant. Ook is het besluit in te zien tijdens kantooruren op het Gemeentekantoor, bij de centrale balie aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar.

Tags

EenrichtingsverkeerWassenaarZonneveldweg
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top