Skip to content

A Blues Night Out in Warenar!

13 maart 201346 second read

Wassenaar – Op zaterdag 30 maart herleven de Blues Brothers in Warenar! De 11 bandleden laten het publiek zien en horen dat deze muziek nooit vergeten mag worden. Credo is dan ook: “Spelen tot er niemand meer stil staat!!”

De ene Blues Brothers hit na de andere wordt op perfecte wijze gebracht door deze superband! Van bekende songs als Everybody needs Somebody en Shake Your Tailfeather tot minder bekende Als Looking for a Fox en het weergaloze Hold on i’m coming! Bekend van o.a. Wassepop, Eten bij de Burgemeester en als afsluiter van Plein Musique 2012 komen ze nu dan ook hun swingende, opzwepende tempo van deze muziek uit de jaren 70-80 naar Warenar brengen! Bijgestaan door DJ Double U op de broodnodige “rust momenten” blijven de voetjes van de vloer gaan! Dit mag u dus niet missen!

Kaarten € 5,00 in de voorverkoop via www.warenar.nl | 070–5118382 | De Boeketterie, Langstraat 58
Zaterdag 30 maart | Deur open 20:30u | Aanvang 21:00u tot 01:30u

Tags

BluesWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top