Skip to content

Klaverjassen bij Run for Rio met 11 tafels een groot succes!!

13 maart 20134 minute read

Wassenaar – Afgelopen donderdagavond (7 maart) organiseerde de stichting Run for Rio wederom een klaverjasavond voor het goede doel. Er deden 44 (een nieuw record) zeer enthousiaste klaverjassers mee (er waren dus 11 speeltafels). Er werd gekaart door jong en oud: de jongste deelnemer was 14 jaar en de oudste deelnemer 80+. De opbrengst van deze avond was bestemd voor het bouwen van de Dinka Kids School in Arusha (Tanzania).

Opbrengst: fantastisch!!!
Zoals altijd stelde Huize Willibrord haar grote zaal gratis ter beschikking. En zoals altijd waren ook de dames Abbenhuis en Knijnenburg als vrijwilligsters achter de bar aanwezig om alle deelnemers van een kopje koffie en een drankje te voorzien. Ook deze dames hierbij nogmaals hartelijk dank voor de geweldige inzet, al jarenlang!!
Bij de koffie was dit keer ook een gebakje met het jubileumlogo erop; de stichting Run for Rio bestaat immers 25 jaar!!
Daarnaast had een aantal particulieren en bedrijven er weer voor gezorgd dat er mooie prijzen te verdienen waren en dat de tafels voor de loterij zeer goed gevuld waren. De totale opbrengst van deze klaverjasavond bedroeg daardoor 540 euro en was mede te danken aan Elli Kortekaas die veel lootjes weer aan de man/vrouw wist te brengen.

Zondag 14 april: wandelen met Run for Rio
Zondag 14 april organiseert de wandelgroep van Run for Rio in samenwerking met de jubileumcommissie een gezellige wandeltocht door Wassenaar. Het belooft een mooie tocht te worden, waarbij ook aan een hapje en drankje wordt gedacht. Voor iedereen een leuke activiteit om aan mee te doen, wellicht ook met het gezin. Verdere informatie volgt de komende weken.

Fietstocht van Wassenaar naar Compostella
Onlangs kreeg Run for Rio ook het bericht van Karen de Vries; zij gaat van 30 mei tot 5 juli fietsen van Wassenaar naar Compostella. Zij hoopt met sponsors een mooi bedrag bijeen te kunnen krijgen voor het mooie doel van de Dinka School. Zij zoekt nog sponsors, dus grijp deze kans.

Prijswinnaars
Alhoewel de gezelligheid ook “troef” is bij de klaverjasavonden van Run for Rio (en er is weer veel gelachen), zijn er natuurlijk toch ook altijd prijswinnaars. Deze avond werd er wederom gekaart door individuele mensen en door koppels. Bij de koppels ging de eerste prijs naar het dameskoppel van de Kruit en van der Kooij met 4983 punten; als prijs voor dit gigantische puntenaantal een goed gevulde doos met verschillende artikelen, waaronder een fles wijn. De tweede prijs was voor het koppel mw. Van Soest en dhr Meyer met 4744 punten. De poedelprijs ging naar de heren Beugelsdijk.
Bij de individuele kaarters ging de eerste prijs naar mw. Janny Groenewegen; zij haalde maar liefst 5380 punten. Tweede werd Jan Noordover met 4989 punten. De poedelprijs ging hier naar mw.Wessel met 3272 punten. De organisatie, de kaas en de worst werden deze avond verzorgd door Annette v.d.Kooij.

Klaverjassen in oktober
De organisatie binnen Run for Rio heeft al meteen een nieuwe datum geprikt voor de volgende klaverjasavond. Deze avond zal worden gehouden in het najaar van 2013, te weten op donderdag 10 oktober. Dus noteert u deze avond vast in uw agenda en wees erbij om de gezelligheid niet te missen en wellicht nog een mooie prijs te winnen.

Verdere informatie
Was u verhinderd om afgelopen donderdagavond te komen en wilt u toch uw steentje bijdragen, dan kunt u uw donatie overmaken op onze bankrekening. Regelmatig wordt u door de stichting Run for Rio op de hoogte gehouden over de stand van zaken van de bouw van de Dinka Kids School. Ook verwijzen wij u graag naar de website (www.runforrio.com), waar u uitgebreide informatie kunt vinden over de projecten.
Wilt u meer weten? Voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen: info@runforrio.com of John Schrader (secretaris), telefoon 070-5176236.
Wilt u nog een gift overmaken, dan volgt hier het nummer: INGbanknr 193157. Met dank voor uw bijdrage.

Tags

KlaverjassenRun for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top