Skip to content

Wijnproeverij…ontdek de Beaujolais Cru!

14 maart 201343 second read

Wassenaar – Dick Remmerswaal organiseert in zijn proeflokaal op de Maaldrift in Wassenaar 1 keer per maand een gratis toegankelijke wijnproeverij. Als kenner van de streek en de wijnen neemt Dick u mee op reis door de Hâute Beaujolais.

Hier bevinden zich de 10 gemeenten die de beste wijnen van de streek voortbrengen. Als 1 van de weinige importeurs in Nederland zijn wij van Beaujolaiswijnen.nl erin geslaagd om wijnen uit de 10 gemeenten zelf te selecteren bij de boeren en te voeren onder eigen etiket. Een unieke mogelijkheid voor de liefhebber om deze wijnen naast elkaar te proberen. Ook voor de liefhebber van wit,rosé of mousserend heeft Beaujolaiswijnen.nl een aantal prachtige wijnen op voorraad. Om mee te doen aan de proeverij van 16 maart meldt u zich aan via onze website www.beaujolaiswijnen.nl/proeverij

De toegang is beperkt dus wees er snel bij.

Á Bientôt

Tags

Beaujolais WijnenWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top