Skip to content

Nieuwe workshops voor verschillende tablets

16 maart 201348 second read

Wassenaar – Op woensdag 27 maart a.s. beginnen weer de workshops over beide veel gebruikte tablets. ’s Morgens van 10.00 tot 12.00 uur is de workshop over de iPad en ’s middags van 13.00 tot 15.00 uur is de Galaxy aan de beurt.

Beide workshops bestaan uit 2 delen: de vervolg delen worden gegeven op woensdag 3 april. Voor beide workshops zijn nog enkele plaatsen beschikbaar; wilt u meer weten over het gebruik van uw tablet meldt u zich dan snel aan (wie het eerst komt, het eerst maalt en vol = vol).
In de workshops leert u uw tablet in te stellen, apps downloaden, surfen op internet, e-mailen, foto’s en video gebruiken, spelletjes gebruiken, boeken bestellen en lezen, etc. Bij de cursus hoort een werkboek van Seniorweb waarmee u thuis kunt oefenen of het boek als naslagwerk kunt gebruiken.

Informatie over de inhoud van de lessen, kosten etc. vindt u op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl Inschrijven kan via de cursusadministratie op tel nr. 06-10735360 van 10.00 t/m 12.00 uur.

Tags

LeercentrumTabletsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top