q 4 april spectaculaire opening en jeWelste in het nieuwe jongerencentrum - Wassenaarders.nl Skip to content

4 april spectaculaire opening en jeWelste in het nieuwe jongerencentrum

17 maart 201348 second read

Wassenaar – Op spectaculaire wijze gaat de Wethouder het nieuwe pand van Stichting Jeugd en Jongerenwerk om 16.00 uur openen. Dit zal zij doen op geheel eigen wijze. Uiteraard met een hapje, een drankje en een rondleiding door het fantastische door de jongeren zelf ingerichte gebouw.

Om 20.00 uur gaan de deuren open voor het publiek, niet alleen de jongeren zijn welkom, deze avond is voor iedereen. Dus kom een dansje wagen bij de geweldige band jeWelste. jeWelste is typisch zo’n band waar je nooit genoeg van krijgt. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 8 jaar over ‘s lands podia. Geweldige nummers van de 70s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden. Fantastisch uitgevoerd, super enthousiast en altijd 100% rock-‘n-roll garantie! Kortom een geweldige avond om niet meer te vergeten. Dus graag tot ziens op 4 april in The Future, dokter Mansveltkade 9 in Wassenaar. Entree gratis, alleen een goed humeur is gewenst.

Tags

OpeningSJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top