Skip to content

Laatste zondagopening van de bieb volgende week

17 maart 201336 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is zondag 24 maart voor de laatste keer open van 13.00 u tot 17.00 u. Zowel zaterdag 23 als zondag 24 maart is Antiquariaat Bougainville aanwezig. Bovendien vertonen wij deze zondag twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen.

Zondag om 13.15 u de leuke jeugdfilm Hotel Transylvanië 3D . Om 15.00 u zal de stichting care4brittlebones de documentaire over M. Petrucciani vertonen. Dit is het verhaal van één van de beste Franse jazz-pianisten, een kleine man die uitgroeide tot een grote meneer binnen de jazz-wereld. Hiervoor kunt u kaarten reserveren via email: info@care4bb.org. De stichting zal de gehele middag vertegenwoordigd zijn om informatie te verstrekken over deze aandoening.

Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

OBVWWassenaarZondag
Gerelateerde artikelen
Back To Top