Skip to content

Ooit gespeeld bij B.C. Wassenaar dan zoeken wij jou!

17 maart 201351 second read

Wassenaar – Badmintonclub Wassenaar (BCW) organiseert voor het eerst een reünie voor leden en oud-leden. Naast een feest van herkenning met andere oud-leden zou de hernieuwde kennismaking met de sport ook een stimulans kunnen zijn om weer eens te gaan badmintonnen.

De reünie zal plaatsvinden in sporthal “De Schulpwei” te Wassenaar op zaterdag 13 april 2013 van 14.00 uur tot 20.00 uur. Het programma bevat naast de mogelijkheid om gezellig bij te praten ook een grabbeltontoernooi. De middag wordt afgesloten met een Italiaans buffet.

Inschrijving voor zowel toernooi met buffet als afzonderlijk het toernooi of buffet kan tot en met 31 maart aanstaande bij voorkeur via de website van BCW (www.bcwassenaar.nl) onder vermelding van een e-mailadres. Per brief kan ook: Reünie BCW, Dokter Duetzlaan 62, 2242 RR Wassenaar.
Volg via de website van BCW de kosten voor en eventuele wijzigingen in het programma.

Het bestuur hoopt, dat de reünie een succes wordt. Een reünie is pas echt compleet als iedereen komt. Leden en oud-leden worden daarom ook van harte uitgenodigd.

Tags

BadmintonReunieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Optimist On Tour Keert Terug In Den Haag
Back To Top