Skip to content

Heren 1 wint en de meisjes aan de fitness

18 maart 20132 minute read

Wassenaar – WZK Heren 1 speelde tegen de heren van Sassenheim. Sassenheim gaf de eerste 4 minuten nog redelijk tegengas. Daarna was het wel gebeurd en werd de periode met 7-1 afgesloten.

Martin Nederlof wilde nog wat oefenen en werd in deze wedstrijd op zijn wenken bediend door twee 5-meters tegen te krijgen. Deze wedstrijd was hij ook de assist koning. Zlatco heeft zijn doelpuntjes van de afgelopen weken opgespaard en deze werden als cadeautjes ontvangen door Sassenheim (8x). Heren 1 wint met 24-4. Al met al een eenzijdige wedstrijd die goed geleid werd. Het doelpunten saldo is nog wat verder opgeschroefd. Raymond Vonk hoeft nog maar 3 doelpunten te maken om op een doelsaldo van 100 te komen.

Meisjes
Het meisjesteam van WZK traint bij Njoy fitness onder leiding van René Soolen. De meiden kregen gratis trainingen aangeboden. Voordat ze begonnen kregen ze ook nog eens een in clubkleuren gemaakt T-shirt aangeboden door Hoogenboom Procestechniek. Ze begonnen de training in de zaal met oefeningen, vervolgens kregen ze uitleg over de diverse apparaten. Daarna konden ze zelf, uiteraard onder begeleiding, een parcours volgen langs alle apparaten. Daarna werd er nog flink getraind aan de buikspieroefeningen in de zaal. Na de training verlieten de meiden de sportschool om vervolgens in het zwembad hun reguliere training te volgen.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top