Skip to content

Hurricane 6 april openingsfeest The future

18 maart 201340 second read

Wassenaar – Het is weer tijd voor een keihard Hurricane feest! Met de opening van de The Break en The Future is weer voldoende te doen voor de Wassenaarse Jongeren.

The Break, het gezellige jongerencafé, opent haar deuren met een snoeihard feest in The Future. The Future is gevestigd in het nieuwe pand van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Wassenaar (SJW), het is de ideale locatie voor een goed feest. Dj Aadski en hennophyte zullen de tent op zijn kop zetten, maar ook The Brothers of Hardcore, maxtreme en E-nergetic zullen een stevig setje draaien. Verder hebben we een bekende gast dj die we allemaal wel kennen, wil je weten wie het is kom even langs op zaterdag 6 april van 22.00 tot 03.00. Entree gratis het is immers een openingsfeestje. The Future dokter Mansveltkade 9 in Wassenaar

Tags

HurricaneThe futureWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top