Skip to content

Pretty Girls meidenavond en zes MasWas stagiaires

18 maart 201335 second read

Wassenaar – Op 7 maart jongstleden vond in de bibliotheek van Wassenaar een avond plaats voor meiden tussen de 9 en 12 jaar. Zes enthousiaste stagiaires van het Adelbert College hadden zich voor deze avond bij de coördinator van de bibliotheek, mw. Nobel aangemeld.

Een spetterende avond volgde waarin de stagiaires de meiden mooi opmaakten om daarna op de foto te gaan bij een professionele fotograaf. Eenmaal op de foto gezet hebben de meiden zich prima vermaakt met de Wii ‘just dance’. Het was een avond om zeker nog een keer te herhalen.

Onze stagiaire van de MasWas, Rhianne Housten was er wederom bij en heeft een aantal foto’s gemaakt, deze kunnen terug gevonden op de site www.maswas.nl

Tags

MasWasOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top