Skip to content

Tienercentrum STEPS opent haar deuren met een GLOW IN THE DARK PARTY

18 maart 201337 second read

Wassenaar – Tieners opgelet! Vrijdag 5 april organiseert Steps een spectaculaire “FULL MOON PARTY” in The Future. The Future is de ideale locatie voor een goed feest, gevestigd in het nieuwe pand van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Wassenaar (SJW).

Dit feest voor tieners staat helemaal in het teken van glow in the dark. Bij binnenkomst ontvangt iedereen leuke glow in the dark aankleding. Glowsticks, glowverf, glowbrillen, aan alles is gedacht! Bij binnenkomst ontvang je ook een welkomstdrankje in thema. Tieners in Wassenaar, er valt niet meer te klagen dat er niets te doen is in Wassenaar. Zorg dat je erbij bent, dit wordt een knalfeest om niet te vergeten! Wanneer: vrijdag 5 april. Locatie: The Future, dr. Mansveltkade 9. Tijd: 20:00 uur t/m 23:30 uur. Kosten: GRATIS

Tags

SJWSTEPSWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top