Skip to content

Verhuisbericht

18 maart 201354 second read

Wassenaar – Vanaf woensdag 8 mei tot en met zaterdag 11 mei zal de Wassenaarse jeugd (vanaf 6 jaar) tijdelijk een nieuw onderkomen hebben. Zij zullen hun spullen inpakken om te gaan genieten van 3 dagen kamp.

Het jaarlijkse kamp van PKN Wassenaar gaat dit jaar voor 3 dagen ‘verhuizen’ naar het prachtige dorp Huizen. Hier gaan we 3 dagen genieten van spel (bosspel/avondspel/bonte avond) in het thema, veel gezelligheid en hopelijk mooi weer. Het thema van dit jaar is, je kunt het misschien al raden: VER??HUIZEN.

Je kunt je voor dit geweldige kamp alweer opgeven via hetleukstekamp@hotmail.com. Je krijgt dan een bevestiging gemaild en kort voor we gaan ‘verhuizen’ nog een lijst met spullen die je zeker niet mag vergeten in je verhuisdoos.

Bent u nog niet bekend met dit fantastische kamp, dat kan natuurlijk. Dan kunt u aanstaande vrijdag om 19:30 terecht in de Messiaskerk aan de Zijllaan 53 in Wassenaar. De leiding organiseert dan een informatieavond. Hier kunt u dan terecht voor al uw vragen. Mocht u al eerder vragen hebben dan kunt u die stellen via hetleukstekamp@hotmail.com.

Tags

PKNVerhuizenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top