Skip to content

Weekendkamp bij Scouting van Woesik

18 maart 20132 minute read

Wassenaar – Vorige week hebben de Welpen van Scouting van Woesik een geweldig weekend gehad met als thema ‘Mor’ (de pauw uit Junglebook). Mor houdt van mooie kleding en dus hebben de kinderen op zaterdag na een leuk bosspel zelf kleding ontworpen en gemaakt, het zag er geweldig uit!

Na het avondeten was het tijd voor het voorbereiden en uitvoeren van toneelstukjes en liedjes. De volgende dag hebben de kinderen na een heerlijk ontbijt verschillende spellen gedaan en daarna ging iedereen voldaan naar huis.

Afgelopen zaterdag werd er weer druk gebouwd door de Bevers en Welpen. Nadat er ruim 100 Wassenaarse kinderen tijdens de aanmelding van sport en speldagen hebben meegedaan aan huttenbouw op het scoutingterrein, zijn de leden zaterdag zelf verder gegaan met de hutten. Zelfs de allerkleinsten mochten (onder begeleiding) met een echte hamer timmeren aan de hutten. Dit is goed voor het teamwerk en voor het zelfvertrouwen.

Dat de Wassenaarse kinderen het heel erg leuk hebben gevonden bij Scouting van Woesik blijkt wel uit het feit dat er ruim 80 kinderen zich hebben opgegeven voor het survivalweekend op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Helaas is dit weekend nu vol en kan er niet meer worden opgegeven.

Kinderen die nu te laat zijn, of die al eerder aan leuke activiteiten willen meedoen, kunnen voordat ze lid worden 3 x gratis naar onze opkomsten komen. Op dit moment hebben we bij elke groep nog plaats. Wil je meer informatie over Scouting van Woesik, neem dan contact op met Inge Pronk, telefoonnummer: 06-14316450 of email: ingepronk@gmail.com

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top