Skip to content

Word Vrijwilliger week 12 2013

18 maart 201350 second read

Wassenaar – Geïnspireerd geraakt door de vrijwilligersactie NLdoet? De Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) heeft heel veel leuk vrijwilligerswerk in de aanbieding in je eigen dorp.

* Wandel-/fietsvrijwilliger (vacaturecode A015): Maak het voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk zo nu en dan met begeleiding te wandelen of te fietsen.
* Vrijwilliger natuur en landschap (code D 010): Help jij mee het mooie en gevarieerde Zuid-Hollandse landschap te behouden? Sluit je aan bij een van de onderhoudsgroepen.
* Zwembegeleider (vacaturecode E 021): Houd mensen met een lichamelijke beperking in beweging. Maak het voor hen mogelijk om zo nu en dan te zwemmen.
* De Vrijwilligerscentrale is op zoek naar versterking van de eigen organisatie. Welke enthousiaste organisator wil leiding geven aan het team van vacaturebankmedewerkers? Ook zoekt VCW iemand die de kortingsaanbiedingen op vertoon van een vrijwilligerspas wil beheren en uitbreiden.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2, 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl.
Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top