Skip to content

Het is bijna zover! De Marcus Passie

19 maart 201353 second read

Wassenaar – Zondag 24 maart a.s. wordt de Marcus Passie van Hans Boelee uitgevoerd. Na weken van repeteren kijken wij uit naar Palmpasen. Het Projectkoor Rejoice vanuit de Messiaskerk o.l.v. Aad de Winter voert deze Marcus Passie uit.

Gastsolisten zijn dit jaar Judith Sportel(sopraan) en Jaap de Ruijter(bariton). Vanuit het koor wordt de rol van Petrus vertolkt door Jeroen Blok en Kajafas en Pilatus door Koos van den Akker. Samen met organist Warner Fokkens, pianist Wim Heinhuis, fluitiste Marianne Roos en hoboïst Mar Lucardie hopen we de mensen een gezongen en gesproken weergave van het Marcus evangelie mee te geven op weg naar Pasen. Iets waar de bezoekers zelf een bijdrage in mogen leveren in de gezongen koralen.

De uitvoering begint om 19:30 uur. De kerk is geopend vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. Wij ontmoeten u graag op zondagavond 24 maart a.s.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Koos en Lenie van den Akker:
06-41795192/070-5179790
Emailadres: jvanden@scarlet.nl

Tags

Marcus PassieMessiaskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top