Skip to content

Nut Wassenaar herinnert aan urgente boekingen!

19 maart 20132 minute read

Wassenaar – Het programmaboekje voor jaar/zomer 2013 is verspreid en de boekingen worden verwacht! Met betrekking tot Sjostakovitsj’opera “Lady Mac Beth” op donderdag 2 mei in de Philipssalon in Den Haag en het totaaltheater “Volle maan” van het gezelschap de Appel inclusief maaltijd in het Appeltheater in Den Haag op woensdag 8 mei maakt het Nut leden en overige geïnteresseerden er met nadruk op attent, dat de sluitingsdata voor boeking voor deze beide voorstellingen het eind van de maand maart is.

Dan moeten de boekingsformulieren of bestellingen met incassomachtiging via de website www.nutwassenaar.nl bij het Nut al binnen zijn voor deze beide evenementen. Dat is tamelijk vroeg voor Volle Maan, maar de vraag naar kaarten is groot, daarom moet het Nut moet de optie op de niet door u bestelde plaatsen op 31 maart teruggeven.

Wilt u dus graag in mei naar de opera door het Hexagon Blazers Ensemble of naar het theaterspektakel Volle Maan, een tijdreis door de 18e, 19e en 20e eeuw, een romantisch drieluik, waarin al uw zintuigen worden geprikkeld, bestel dan zo snel mogelijk via de website of het boekingsformulier dat in het programmaboekje is gestoken. De programmaboekjes zijn leden thuisgestuurd, niet leden kunnen er een afhalen bij het Cultuur Informatie Punt in de Bibliotheek. Ook het lidmaatschap kunt u op dezelfde manier regelen voor als u nog lid wilt worden.

Kijkt u het programma nog eens door en bestel uw culturele zomerprogramma alvast voor de hele periode. Mocht er van uw kant iets tussenkomen dan kunt u altijd tot de boekingssluitingsdatum kosteloos annuleren.

Het Nut hoopt dat er in grote getale zal worden geboekt.

Tags

BoekingenNutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top