Skip to content

Naar hét Hofvijverconcert met Nut Wassenaar

21 maart 20133 minute read

Wassenaar – Nieuw is dat de aanvangstijd van het concert 18.45 uur is. Indien u met de groepstaxi mee wilt dan is het belangrijk om te noteren dat die gaat rijden vanaf 15.45 uur. U heeft dan nog even de tijd om het Plein te bezoeken waar binnen en buiten veel muziek, hapjes en drankjes te consumeren zijn.

Overigen die met eigen vervoer gaan kunnen de hele middag op heel veel locaties van optredens genieten. Zie hiervoor de website www. festivalclassique.nl Het klapstuk is natuurlijk ‘s avonds de comfortabele overdekte tribune, waar het Nut uw plaats kan reserveren, en die om 18.00 uur opengaat. Mensen die wat moeilijk ter been zijn kunnen dit bij boeking bij het Nut opgeven zodat er bij de plaatsing rekening mee kan worden gehouden door de Festival organisatie.

Het thema is dit jaar: Water en Vuur. Grote contrasten, maar één ding hebben ze gemeen, dit jaar komen ze samen tijdens het Hofvijverconcert. Een avond vol visueel spektakel en meeslepende muziek in de mooiste openluchtconcertzaal van Nederland. Regisseur Ivar van Urk zoekt naar contrasten en het spel tussen de vier elementen, die niet alleen in beelden tot stand worden gebracht, maar ze klinken zelfs door in de muziek zelf.

Het Residentie orkest voert werken uit van Holst, Rimsky-Korsakov, Adams en Ginastera. Zo toegankelijk is klassieke muziek niet vaak. Bij het Nut te boeken tot uiterlijk 30 april voor € 31,50 leden/34,50 intr. p.p./vervoer v.v. € 15,50

Na het succes van “het geheugen van water” vorig jaar als eerste huisproductie volgt nu: Een ideale vrouw, komedie over de liefde in het DeLaMar Theater in Amsterdam, exclusief in dit theater te zien. Het heeft een achtkoppige cast met in de hoofdrollen Tjitske Reidinga, Peter Blok en Porgy Franssen. Het is een scherpzinnige en sprankelende komedie over liefde, trouw en vriendschap, in 1927 al geschreven door W. Somerset Maugham, maar het is veel moderner dan heel veel andere toneelstukken. Nu is het toneelstuk gesitueerd in de jaren vijftig, zestig, dus het ziet er wel lekker nostalgisch uit.

Het Nut heeft een optie op mooie eersterangs plaatsen tot uiterlijk 30 juli. De prijs hiervoor is voor leden € 61,00 p.p. en introducés betalen € 64,00. inning per incasso eind juli. Dit is inclusief de busrit per luxe touringcar tot voor de deur van het theater, administratie kosten, consumptie en garderobe en de mogelijkheid om de fototentoonstelling – door Janine van den Ende samengesteld – te bekijken.

Voor beide evenementen kunt u boeken via de website www.nutwassenaar.nl of op de vertrouwde manier via het boekingsformulier van het Nut, af te halen in de bibliotheek bij het Cultuur Informatie Punt. Maar let op de sluitingsdata voor de boekingen, doe het eerst!

Tags

HofvijverconcertNutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top