Skip to content

Paaseieren zoeken in natuurgebied Meijendel

21 maart 201336 second read

Wassenaar – Op 2e paasdag komt de paashaas naar het natuurgebied Meijendel in Wassenaar. Rondom De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea heeft hij heel vele paaseieren verstopt die kinderen tot en met 10 jaar, tussen half 11 en half 12 kunnen komen zoeken. Deelname is gratis.

Op de fiets
Dit jaar komt de paashaas op de fiets. Hij geeft hiermee de aftrap van een nieuwe activiteit in Meijendel, namelijk de fietsenverhuur. Vanaf 1 april kunnen er tien fietsen gehuurd worden binnen in De Tapuit, voor een mooie fietstocht door de prachtige duinen tussen Scheveningen en Katwijk.

Deelname
Deelname aan het paaseieren zoeken is gratis, aanvang half 11 en bestemd voor kinderen tot en met 10 jaar. Melden bij de paashaas in De Tapuit. Meijendelseweg 40/42 te Wassenaar. Telefoon (070) 357 74 70. Openingstijden 10 uur tot 16.00 uur.

Tags

MeijendelPaaseierenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top