Skip to content

Zonder jou is er geen bal aan

22 maart 201351 second read

Wassenaar – Onder dit motto organiseert de KNLTB landelijk Open Tennisdagen. Ook tennisclub Park Marlot stelt op meerdere dagdelen haar park open voor iedereen die kennis wil maken met tennis en voor een ieder die -wellicht na jaren- weer eens een balletje wil slaan.

En geheel volgens de moderne middelen is op de website –www.tcparkmarlot.com– via twitter te volgen of de gravelbanen ook daadwerkelijk bespeelbaar zijn. Want een belangrijk onderdeel van de Open Tennisdagen is de mogelijkheid om zelf te tennissen. Daarvoor is het wel van belang om met goede schoenen te dragen. Gravelbanen mogen niet betreden worden met schoenen die te ruw/te grof zijn. De leden van Park Marlot verzamelen zoveel mogelijk rackets, als u zelf heeft… beter!

De Open Tennisdagen starten op zondag 24 maart, waarbij het jeugdige talent Guy den Helder (Nederlands kampioen t/m 15 jaar) met en tegen de kinderen zal spelen.

Ook op zaterdag 30 maart kunt u terecht, waarbij competitiespelers actief zijn en er proeflessen en een clinic is voor iedereen die langs komt.

Tags

MarlotTennisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top