Skip to content

China Liangtse Wellness 1 jaar in Wassenaar en dat vieren ze graag met u!

25 maart 20132 minute read

Wassenaar – Op 11 april 2012 opende de deuren van China Liangtse Wellness aan de Gravestraat 1. Nu bijna een jaar later kunnen ze terug kijken op een geslaagd jaar, met veel trouwe klanten die regelmatig komen genieten van de heerlijke behandelingen. Naast de trouwe klanten merken we dat onze behandelingen een steeds grote doelgroep gaan aanspreken. Voor Liangtse een mooie reden om hun klanten te trakteren met verschillende acties.

Actie niet-leden
Van 25 maart tot 1 april 2013 nodigen we u uit om in ons center te komen genieten van verschillende energieke en ontspannende massages. Wij bieden tijden deze actieweken een korting van 30% aan voor alle individuele behandelingen voor iederen, ook niet-leden.

Actie Leden
Voor onze leden hebben we een speciale voucher arrangement:
Koop 5 vouchers * met een 30% korting, krijg er een gratis nek en rug behandeling bij.
Koop 10 vouchers * met een 30% korting, krijg er een gratis reflexologie behandeling bij.

* Onze vouchers hebben geen vervaldatum.

Voor alle acties en voorwaarden kunt u hier terecht.

Over Liangtse
In de negentiger jaren richtte China Liangtse Group in China een onderzoeksinstituut op voor natuurlijke therapie, de eerste ter wereld, en vestigde het allereerste bedrijf dat zich specialiseerde in massage en zorgdiensten in China. Dit zou een compleet nieuwe tak van zaken worden.

Na vijftien jaar van ontwikkeling, heeft het bedrijf 300 vestigingen in China, Duitsland en Finland. “China Liangtse Group” is het meest bekende merk geworden in de Chinese zorgdiensten industrie en heeft wereldwijd een positieve ontwikkeling teweeg gebracht. Ware ontspanning begint bij de juiste geestestoestand. Dit is de reden dat China Liangtse tot een oase van rust en kalmte is gemaakt, waar klanten zich kunnen terugtrekken van de drukte van de stad. Een bron van eindeloze luxe en sereniteit. U zult er de geheimen van de natuur ervaren, die niet worden onthuld maar uw lichaam zeker zal begrijpen.

Onder de zachte aanraking van een toegewijde masseur, getraind in de traditionele disciplines van weleer, zullen spieren zich ontspannen en bezorgde geesten tot rust komen. Wij nodigen u van harte uit om de vruchten te komen plukken van een goede gezondheid, wellness en complete zorg voor uw lichaam, ziel en geest.

Tags

LiangtseWassenaarWelness
Gerelateerde artikelen
Back To Top