Skip to content

Integrale verkeerscontrole afgelopen vrijdag 22 maart

25 maart 201327 second read

Wassenaar – De politie organiseerde vrijdag 22 maart tussen 14.00 en 22.00 uur op de Zijdeweg een integrale verkeersactie. Aan de actie namen meerdere instanties deel, zoals Rijks- en gemeentebelastingen, Douane en RDW.

De gezamenlijke diensten controleerden die avond ruim 250 voertuigen. In 52 gevallen maakte de politie proces-verbaal op wegens diverse verkeersovertredingen. Ruim zeventien bestuurders moesten nog openstaande boetes betalen. In totaal ging het om 6.000 euro. De gemeentelijke belasting dienst legde beslag op één auto. De Rijksbelastingen inde een bedrag van 28.000 euro aan openstaande vorderingen. Veertien voertuigen werden afgesleept. Twee bestuurders bleken teveel te hebben gedronken.

Tags

PolitieVerkeerscontroleWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top