Skip to content

Word Vrijwilliger week 13 2013

25 maart 201349 second read

Wassenaar – Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) vind je allerlei soorten vrijwilligerswerk. Misschien iets voor jou?

* Netwerker Resto Van Harte (vacaturecode A 060): Resto Van Harte heeft landelijk 30 wijkrestaurants waar mensen betaalbaar en gezond kunnen eten, anderen kunnen ontmoeten en daardoor actief blijven deelnemen aan de samenleving. Wie onderzoekt de mogelijkheden voor een Wassenaarse vestiging?
* Bestuurslid evenementen/administrateur (vacaturecode B 049): Wie zet zich in bij Nut Wassenaar als bestuurslid en maakt het de Wassenaarse leden mogelijk gezamenlijk uitstapjes te maken (bijv. museum- en theaterbezoek) en voert de daarbij behorende administratieve werkzaamheden uit?
* Vakantiebegeleider kind met epilepsie (vacature K 002): Bezorg jij een kind met epilepsie een onvergetelijke tijd als persoonlijk begeleider tijdens een groepsvakantie in binnen- of buitenland? Er is altijd medische begeleiding aanwezig.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of op het gemeentehuis.

Tags

CentraleVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top