Skip to content

Certificaatuitreiking SWZ-Academie

26 maart 201354 second read

Wassenaar – Op 26 en 27 maart en 4 april as. worden aan ca 100 medewerkers van Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) het certificaat van de SWZ-Academie uitgereikt. Met dit certificaat hebben deze medewerkers een gedeelte van een landelijk erkend diploma behaald.

De certificaten worden feestelijk uitgereikt door het management in het restaurant van SWZ Willibrord. SWZ is er trots op dat deze kandidaten de opleiding met een goed resultaat hebben afgerond.

Deze groep kandidaten is de eerste lichting van medewerkers die deze Academie volgen. Bijna alle medewerkers van SWZ die vanuit hun functie directe contacten onderhouden met cliënten hebben deze opleiding gevolgd. Deze praktijkgerichte opleiding, die intern gegeven wordt in het opleidingslokaal van SWZ, neemt in totaal drie jaar in beslag.

Bij SWZ staat het voortdurend actualiseren van kennis en vaardigheden hoog in het vaandel. Naast de SWZ-Academie heeft SWZ veel meer mogelijkheden voor de medewerkers om zich verder te professionaliseren. SWZ vindt dat zorg niet zomaar geleverd kan worden en zorgt daarom voor het continu actualiseren van de nodige kennis bij zijn medewerkers. Tevens investeert zij veel in BBL-leerlingen (Beroeps Begeleidende Leerweg)

Tags

CertificaatSWZWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top