Skip to content

Nog geen plannen voor 2de paasdag? Kom even bij Ellen langs

26 maart 201337 second read

Wassenaar – Op 1 april 2013 bestaat Atelier Ellen 12 jaar. Van Rabobank omgetoverd tot Galerie met de expositie: Life=Art. 12 jaar heeft Ellen De Wereld Op z’n Kop gezet en ontstond de plek om kunst te bekijken. U ziet er mogelijkheden om huis, kantoor of openbare ruimtes te verfraaien.

Op 2e Paasdag staat de deur van Atelier Ellen OPEN….van 13.00-18.00 uur….en kunt U voelen…. wat VERF met U doet. Niks moet……Ontmoeten is Ellen’s motto. Durf over de drempel te gaan…een sprong te wagen…in de VERF….en te kijken en te voelen wat dat met je doet. Van harte welkom om Atelier Ellen in Wassenaar- Kerkehout te bezoeken. Voor meer info: www.atelierellen.nl en op Facebook: http://www.facebook.com/www.lifeisart.nl

Tags

AtelierEllenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top