Skip to content

Vader Anass blijft de strijd met het OM aangaan

26 maart 201351 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag gaven Mohamed Aouragh, de vader van Anass en de blogger Martin Vrijland een interview aan het radiostation FunX. Tijdens het interview kwam vooral naar voren dat de vader van Anass en Martin Vrijland ernstig twijfelen aan het Openbaar Ministerie.

Twijfel
Martin Vrijland zegt het volgende tijdens het interview: “Waarom zeggen zij in hun eerste brief al dat ze de rechter gaan inschakelen, op het moment dat de familie meer informatie wil? Waarom schrijven zij een autopsierapport waarin ze alle kenmerken die ze als zelfmoord zouden onderschrijven wel noemen, maar alle kenmerken die een moord zouden kunnen onderschrijven, niet noemen?”

Foto’s
Volgens de beide heren moet het OM met foto’s komen die tijdens de autopsie gemaakt zijn. Meneer Aouragh heeft namelijk meerdere verwondingen geconstateerd dan het OM in hun rapport beschrijft. Ook zouden ze graag de foto’s van de vindplaats zien, deze is vorige week aan de familie aangewezen en wordt ook in twijfel getrokken.

Het hele interview kunt u hieronder beluisteren.

{soundcloud}http://soundcloud.com/funxfm/vader-van-anass-geeft-de-1{/soundcloud}

Tags

AnassFunXWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top