Skip to content

Luciano’s creeërt hun eigen zomer

28 maart 201348 second read

Wassenaar – Voor de pasen ziet het weer er niet echt best uit, en daarom gaat Luciano’s daar op tweede paasdag verandering in brengen. Samen met andere Wassenaarse ondernemers gaat hij een uniek terras maken bij de ijssalon.

Luc Blok kwam op het idee om op tweede paasdag zelf de temperatuur wat op te schroeven. In samenwerking met Sunday’s gaat Luciano de zomer creëren op het terras van de ijssalon. Sunday’s zal 30 afgeschreven zonnebanken langs het terras zetten, met daaromheen 3 meter hoge hekken van Hamaco. De bosrand heeft palmbomen toegezegd voor de aankleding om zo het zomerse gevoel nog meer te vergroten.

Sinds Luciano’s dit bericht op Facebook plaatste zijn er nog meer ondernemers aangehaakt zo beloofde de Druiventros Rose te gaan schenken, als de temperatuur de 20 graden gaat halen. Inmiddels zijn er ook aanbiedingen van Chausette Badmode, van den Dool en Alles en nog meer. het beloofd dus ene fantastische tropische dag te worden in Wassenaar aanstaande maandag.

Tags

LenteLucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top