Skip to content

Nationaal Museumweekend in het Brandweermuseum Wassenaar

28 maart 201337 second read

Wassenaar – Het Brandweermuseum Wassenaar pakt uit ter gelegenheid van het Nationaal Museumweekend. Op zaterdag 6 april staat de tankautospuit van de brandweer voor de deur en is er buiten een spuitspel voor de kinderen.

Op zondag 7 april komt Clemens van der Klein met zijn Scania oldtimer brandweerauto uit 1975 voor het gebouw. Op beide dagen zijn er binnen in het museum speurtochten, gratis rondleidingen, nieuwe tentoonstellingen (‘Gulle Gevers’ en ‘Suske en Wiske en de brandweer’) en filmpjes van de Wassenaarse brandweer in de jaren ’90. Met een brandweer jas en een brandweerhelm kunt u uzelf, uw kinderen of kleinkinderen of uw medebezoekers op de foto zetten!

Openingstijden op zaterdag en zondag van 12 tot 16 uur.
Locatie: Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 22, 2242CP Wassenaar
Informatie: brandweermuseum@wassenaar.nl of 0629011009

Tags

BrandweermuseumMuseumweekendWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top