Skip to content

Start Nieuwe wervingscampagne: Doe (n)iets voor een ander!

29 maart 201354 second read

Wassenaar – Tot en met 8 april wordt het straatbeeld binnen Wassenaar deels bepaald door driehoeksborden met een oproep om buddy te worden. Doe (niets) voor een ander is een van de gevleugelde uitspraken waarmee de wervingscampagne gepaard gaat.

Buddy Netwerk is de initiatiefnemer van deze campagne en roept hiermee geïnteresseerden op om zich als buddy aan te melden.

Wat is een buddy?
Een buddy is een getrainde vrijwilliger die zich inzet voor iemand die chronisch en/of levensbedreigend ziek is. Ook in onze omgeving is de roep om buddy’s groot, omdat de hulpaanvragen nog steeds toenemen.

Als buddy biedt je een luisterend oor, onderneemt samen met een cliënt een activiteit en ben je er als iemand het even moeilijk heeft of juist wat te vieren. Met de inzet van 2-4 uur per week is de zieke heel erg geholpen. Kunt u een handje helpen en iets doen voor een ander? Meldt u dan vandaag nog via: www.buddynetwerk.nl of bel 070-3649500. We staan graag voor u klaar om u bij te staan in de begeleiding van uw vrijwilligersschap.

Tags

BuddyCampagneWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top