Skip to content

Scouting van Woesik start een Juniorengroep

31 maart 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was er met alle leden een paasopkomst. Zij hebben in 5 groepjes paaseieren gezocht. Niet alle eieren waren goed, je mocht alleen de eieren pakken die het nummer van jouw groepje hadden. Als alle 20 eieren gevonden waren, controleerde de paashaas of het goed was en kregen de kinderen iets lekkers. Daarna gingen de groepjes op pad om een paasontbijt voor de paashaas bij elkaar te sprokkelen. Gelukkig waren veel mensen bereid mee te helpen en hadden alle groepjes veel lekkers voor de paashaas gevonden.

Trampoline
Terug bij het scoutinggebouw wilden alle kinderen nog even op de nieuwe trampoline springen, die afgelopen week is ingegraven. Firma van der Holst heeft hiervoor geheel belangeloos een graafmachine uitgeleend. Heel veel dank hiervoor.

Junioren
Scouting van Woesik gaat in april met een nieuwe groep starten, de Junioren. Dat zijn jongens en meisjes die in groep 7 en 8 zitten. De ene week hebben zij een lange opkomst en gaan zij in een sleep naar de Kaag of de Vlietlanden en leren zij zeilen. De andere week is er een korte opkomst en blijven zij rond het scoutinggebouw. Jongens en meisjes uit groep 6 mogen kiezen of zij naar de junioren gaan of dat zij bij de Welpen blijven. De Welpen zijn jongens en meisjes uit de groepen 4, 5 en 6. En dan zijn er ook nog de Bevers, jongens en meisjes uit de groepen 1, 2 en 3 en de Zeeverkenners, jongens en meisjes uit de 1e, 2e en 3e klas van de middelbare school.

Nieuwe leden
Door de vele leuke activiteiten hebben 10 kinderen zich in maart aangemeld als lid bij Scouting van Woesik, maar er is nog plaats voor meer kinderen. Ieder kind dat scouting leuk vindt, mag 3x gratis mee komen doen met de opkomsten. Meer informatie is verkrijgbaar bij Inge Pronk, 06-14316450 of ingepronk@gmail.com

Tags

ScoutingWassenaarWoesik
Gerelateerde artikelen
Back To Top