Skip to content

Vliegveld Valkenburg wordt grootste pretpark van Nederland

1 april 201329 second read

Wassenaar – Zojuist werd bekend dat Vliegveld Valkenburg is verkocht aan Walibi Holland. De Amerikaanse eigenaar heeft een grote zak met geld op tafel gelegd om Vliegveld Valkenburg om te toveren tot het grootste attractiepark van Europa.

Afgelopen weekend zijn de onderhandelingen afgerond tussen de gemeentes, locatie Valkenburg en de Amerikaanse top van Walibi. Alle partijen hebben ingestemd met het voorstel van de Amerikanen die een “offer they can’t refuse” op tafel wisten te leggen. De bouwplannen zullen dit jaar worden afgerond om in 2014 te kunnen starten met de bouw. Het park moet in 2016 hun eerste bezoekers ontvangen.

Tags

ValkenburgWalibiWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top