Ga naar hoofdinhoud

1 april bij Luciano’s

2 april 201352 second read

Wassenaar – Vorige week meldde wij in het bericht “Luciano’s creëert hun eigen zomer” dat Luc Blok van plan was op tweede paasdag zijn terras wat te gaan opwarmen met oude zonnebanken. Maar het was wel heel toevallig dat dit op 1 april was, en zoals u misschien weet gebruiken zonnebanken UV-Straling en dit wordt niet warm.

Na het plaatsen van het bericht werd er druk over gepraat op de social media zowel op onze Facebook en Twitter maar ook op die van Luciano’s zelf. Iedereen vond het een fantastisch idee en steeds meer ondernemers werden aan het lijstje van initiatiefnemers toegevoegd. Maar hoe dichter de dag bij kwam hoe meer mensen gingen twijfelen, gister probeerde Luciano’s doormiddel van onderstaand bericht mensen toch nog even op het verkeerde been te zetten. Maar als je even zou googlen zou je deze foto tegenkomen op een pagina van Marktplaats. Maar wat ons betreft was dit een zeer geslaagde 1 april grap! Ook wij probeerde nog een leuke grap uit te halen gister deze kunt u hier lezen.

Tags

1 aprilLucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top