Skip to content

Beatles Revival komt ook naar Warenar

2 april 20132 minute read

Wassenaar – De Beatles Revival komt naar Nederland en doet hierbij ook Wassenaar aan. U kunt zich bij dit concert op vrijdag 12 april even terugwanen in de tijd. Wanneer het er toen niet van kwam om een concert van de Beatles mee te maken, dan is dit een goede gelegenheid om dat alsnog te doen. Beatles Revival speelt de bekende muziek precies zoal hun idolen ooit deden. Een kaartje kost slechts 20 euro en ze zijn nog te krijgen via www.warenar.nl of ‘s avonds aan de zaal.

De reden van de razend toenemende populariteit van Beatles Revival komt door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots, instrumenten en apparatuur. Zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij PaulMcCartney linkshandig gespeelde bas.
Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Een concert van Beatles Revival brengt de bezoekers terug naar het Liverpool van de zestiger jaren waar een brutale, jeugdige John Lennon z’n publiek vrijmoedig met een apart gevoel voor humor tegemoet trad.

Sinds de oprichting deed de band meer dan 1100 concerten, waaronder diverse voor tv shows. The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten en op grote nieuwejaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de presence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK. Een concert van The Beatles Revival is een volledige kopie van dat van de legendarische Fab Four. Een bewijs hiervoor is de uitnodiging om in de geboorteplaats van The Beatles – Liverpool – te komen spelen in de Cavern Club.

Kaartverkoop
BeatlesRevival is te zien op vrijdag 12 april in Warenar. Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 20 en zijn te reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

BeatlesWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top