Skip to content

Fotowedstrijd ‘Oranje in Wassenaar’ van start

2 april 20132 minute read

Wassenaar – April en mei zijn bijzondere maanden: het zijn de maanden van de lente (normaal gesproken), het is een vakantiemaand (de ‘meivakantie’ ook wel ‘tulpvakantie’ genoemd valt in de laatste week van april en de eerste week van mei) en het zijn de ‘Oranje’ maanden: denk bv. aan Koninginnedag en de Vrijmarkt, maar ook aan 4 en 5 mei. Reden voor Wassenaarders.nl om de fotowedstrijd ‘Oranje in Wassenaar’ uit te schrijven.

Deze wedstrijd is het vervolg op onze succesvolle fotowedstrijd ‘Winter in Wassenaar’. U kunt maximaal 3 foto’s inzenden. De foto’s moeten (al dan niet met een door u geschreven toelichting) het thema ‘Oranje in Wassenaar’ uitdragen.

Thema.
‘Oranje in Wassenaar’ is breed in te vullen: denk aan de Oranjes die sinds 1838 in Wassenaar wonen, maar denk ook aan versierde straten, de feesten, 4 en 5 mei etc. Kortom: zet het thema naar uw hand en zend uw foto(‘s) in.

Wat kunt u winnen?
Liangtse Wellness heeft een ontspannende verrassing voor de hoofdprijswinnaar. En ook Langstraat33.nl heeft weer plezierige prijzen voor u in petto. Binnenkort zullen we u hier meer over vertellen.

Inzenden en prijsuitreiking.
De westrijd loopt van 2 april 2013 t/m 6 mei 2013 (00.00 uur). De jury (bestaande uit de redactie van Wassenaarders.nl) zal zich vervolgens buigen over de inzendingen en drie prijswinnaars kiezen. De winnaars worden telefonisch (en per email) op de hoogte gebracht. De uitreiking van de prijzen is op 18 mei 2013 om 16.30 uur.

Er zijn een aantal criteria waaraan een foto moet voldoen om mee te kunnen dingen naar één van de prijzen:
1. De foto is gemaakt in april/mei 2013.
2. De foto draagt duidelijk het thema ‘Oranje’ en ‘Wassenaar’ uit.
3. De foto moet in Wassenaar gemaakt zijn.
4. De maker van de foto(‘s) moet in Wassenaar werkzaam of woonachtig zijn (of in Wassenaar op school zitten).
5. De maker van de foto(‘s) is amateur-fotograaf (professionele fotografen mogen uiteraard inzenden voor ons online fotoalbum op Facebook, maar kunnen niet meedingen naar een van de prijzen).

Zie de overige voorwaarden.

We kijken met belangstelling naar uw inzending(en) uit.

Veel succes!

Tags

FotowedstrijdOranjeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top