Skip to content

Wassenaars college brengt werkbezoek aan Dunea

3 april 201356 second read

Wassenaar – Op dinsdag 02 april bracht het Wassenaarse college van b&w op uitnodiging van Dunea een werkbezoek aan de productielocatie van het duinwaterbedrijf in Scheveningen. Tijdens het werkbezoek heeft het nieuwe Wassenaarse college kennis kunnen maken met algemeen directeur van Dunea Piet Jonker en Georgette Leltz, sectorhoofd Klant & Natuur en een kijkje kunnen nemen in de keuken van Dunea.

Belangrijke samenwerkingspartner
Dunea is voor Wassenaar een belangrijke samenwerkingspartner. Zo beheert Dunea één derde van het Wassenaars grondgebied; het duingebied van Wassenaar. Daarnaast is Dunea met haar onlangs nieuw geopende bezoekerscentrum De Tapuit in Meijendel een belangrijke partner voor het aantrekken van meer dan één miljoen recreanten per jaar in dit prachtige natuurgebied. Tijdens de kennismaking is onder andere ook gesproken over wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen en onderwerpen als de ontwikkelingen rond de nieuwbouw van Pannenkoekenboerderij Meijendel en de samenwerking tussen de gemeente, Dunea, BSGR (Belasting Samenwerking Gouwe Rijnland).

Tijdens een excursie over het terrein heeft het college uitleg gekregen over het verhaal “Van Bron tot Kraan”, waarbij een kijkje werd genomen bij onder andere een infiltratieplas, het onthardingsproces, de snelfilters en de langzame zandfilters.

Tags

CollegeDuneaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top