Skip to content

Diefstal met onverwachte gevolgen

5 april 201341 second read

Wassenaar – Een 18-jarige Hagenaar wist donderdag 4 april bij het Tikibad een kluisje open te breken. Hij had echter niet gerekend op de zeer alerte beveiliging die samen met de politie de vermoedelijke dader snel kon oppakken.

Een 32-jarige zwemgast ontdekte dat zijn kluisje was opengebroken. Toen hij daarvan direct melding maakte bij de beveiliging werd direct een onderzoek ingesteld. Uit opgenomen beelden bleek al snel wie de vermoedelijke dader was. Toen deze man via de ingang het zwembad probeerde te verlaten, werd hij direct herkend door de zeer alerte beveiliger. Het was voor de inmiddels gewaarschuwde agenten een koud kunstje om hem aan te houden. Daarmee was de koek voor de 18-jarige verdachte nog niet op. Aan het bureau bleek dat hij nog 730 euro aan boetes moest betalen. Aangezien de man niet zoveel geld had, werd hij ingesloten.

Tags

PolitieTikibadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top