Skip to content

Uitnodiging LETS bijeenkomst in Wassenaar

5 april 201339 second read

Wassenaar – Naar aanleiding van een vorige maand geplaatste artikel op het web van Wassenaarders.nl, Midvliet.nl en in de krant over het reilen en zeilen van LETS in Wassenaar, organiseert Hanneke Pronk een (informatie) bijeenkomst. Op donderdag 16 april zijn belangstellenden en leden vanaf 19.30 tot 21 uur van harte welkom op de Adriaan Pauwstraat 8.

LETS staat voor Lokale Economische Transactie Systeem en is als ruilsysteem eigenlijk de oudste vorm van handel, maar nu in een hedendaags moderne jas. Het is toch een fantastisch gevoel als bij u de tuin gedaan of de piano gestemd wordt en u dit met een wederdienst kan verrekenen. Leuk om hiervoor uw talenten in te zetten. Fijn als u van te voren laat weten dat u komt. U kunt u opgeven bij Hanneke Pronk 0705114703 Email: pronkenberg@tele2.nl

Tags

LETSUitnodigingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top