Skip to content

Word vrijwilliger week 15 2013

8 april 201355 second read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Zit er iets bij voor jou?

* Coördinator schooltuin (vacaturecode D 019): Wie wil een groep basisschool leerlingen in de schooltuin begeleiden bij het zaaien en oogsten van hun eigen groenten?
* Vriendendienst vrijwilliger (vacaturecode A 042): Help jij mensen met een psychische klacht (bijv. depressie) weer vorm aan hun leven te geven door afleiding te bieden zoals film, wandelen, sporten enz.?
* Scheidsrechter coördinator (vacaturecode E 014) : Ben je voor fair play? Misschien wil jij dan de arbitrage bij een Wassenaarse voetbalclub in goede banen helpen leiden (inroosteren scheidsrechters, coördinatie opleidingen)?
* Projectmedewerkers Museum (code F 050): Help mee het Brandweermuseum in stand houden. Meld je aan als medewerker bij het voorbereiden en organiseren van exposities, evenementen, educatieve projecten en andere activiteiten.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) geeft gratis en vrijblijvend meer informatie. Ga langs in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Email info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen op het gemeentehuis en bij de bibliotheek.

Tags

CentraleVrijwilligerVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top