Ga naar hoofdinhoud

Eerste keer Kindergemeenteraad Wassenaar

9 april 201330 second read

Wassenaar – Op donderdag 11 april wordt in Wassenaar voor de eerste keer Kindergemeenteraad georganiseerd. Groep 8 leerlingen van vijf Wassenaarse basisscholen gaan in vergadering over ‘De toekomst van sport en spel in Wassenaar’.

Onder voorzitterschap van burgemeester Jan Hoekema bespreken en verdedigen de kinderen hun projectvoorstellen. Het project dat de meeste stemmen krijgt, wordt door de gemeente uitgevoerd.

In samenwerking met ProDemos is de afgelopen weken een lesprogramma gevolgd waarbij de kinderen een kijkje hebben gekregen in de keuken van de lokale politiek. De kindergemeenteraad vindt plaats in Raadhuis De Paauw en is vanaf 18.00 uur te volgen via www.gemeenteraadwassenaar.nl

Tags

GemeenteKindergemeenteraadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top