Skip to content

Groep 8 St. Jozefschool doet aan poëzie

9 april 201349 second read

Wassenaar – Groep 8 van de St. Jozefschool heeft de afgelopen maanden mee gedaan aan het project “VERS” over poëzie, een project van School der Poëzie rond de genomineerden voor de VSB Poëzieprijs 2013. Eén van de leerlingen, Bente van Veen, is nu uitgekozen om haar gedicht voor te dragen in het MC theater in Amsterdam.

Het project begon met twee lessen van VERS. Daarna hebben alle leerlingen een gedicht geschreven. Uit alle gedichten is het gedicht van Bente uitgekozen om mee te doen aan de landelijke wedstrijd. Die wedstrijd vindt plaats op woensdag 22 mei. Samen met 4 kinderen en 1 begeleider, gaat Bente met een speciale bus van de organisatie naar Amsterdam om haar gedicht voor te dragen.

Helaas kunnen niet alle klasgenoten mee, maar met een prachtig spandoek hebben ze hun steun al duidelijk gemaakt! We wensen Bente veel succes en laten in mei nog eens horen hoe ze het gedaan heeft en natuurlijk kunnen we dan ook haar gedicht bekend maken!

Tags

JozefschoolPoëzieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top