Skip to content

Olympia ’72 neemt dit weekend nieuwe clubhuis in gebruik

9 april 201354 second read

Wassenaar – Aanstaand weekend is het zover en kunnen we ons nieuwe clubhuis in gebruik gaan nemen. De afgelopen weken is hard gewerkt om, ondanks het koude weer, zo snel mogelijk klaar te zijn. Het afgelopen weekend is de vloer gelegd, die is nu aan het uitharden.

Komende week wordt de bar geplaatst en vrijdag sluit de Heineken de tap aan. Vrijdagochtend is er een uitleg over de veiligheids-brand en lichtinstallaties. Dan is het zaterdag zover en kunnen we het clubhuis in gaan richten. We hebben nieuwe stoelen gekocht, de tafels zijn opgeknapt. Nu is het zaak om het clubhuis vanuit haar multifunctionele functie aan te kleden. Het moet een sportieve, gezellige, sfeervolle uitstraling hebben, geschikt voor de ‘derde helft’, clubfeesten, kaartavonden maar ook geschikt voor kinderopvang en vergaderingen. Uiteraard is aan dit alles gedacht. Er is ook buiten nog veel te doen om te kunnen gaan handballen en op dinsdag 16 april beginnen de veldtrainingen. Aanstaande zaterdag gaan we hard aan de slag met het plaatsen van de doelen en hekwerken als ballenvangers. Wil je helpen? Je bent van harte welkom van 8.30 uur.

Tags

HandbalOlympiaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top