Skip to content

Vader Anass: Anass is vermoord

9 april 201346 second read

Wassenaar – Dit zegt Mohamed Aouragh vandaag in het Leidsch Dagblad. Zolang de waarheid niet aan het licht komt kan ik mijn zoon in mijn hoofd nog niet begraven zegt hij vervolgens.

In het Leidsch Dagblad van vandaag blikt Mohamed Aouragh samen met zijn zoon Farid, halfbroer van Anass na twee maanden terug op de gebeurtenissen. Ze vertellen beide dat het na omstandigheden redelijk gaat Farid heeft zijn studie weer opgepakt en gaat weer voetballen. Vader Mohamed heeft vooral slapeloze nachten hij zegt: “Steeds zie ik de beelden voor me van de laatste minuten van Anass, hoe hij worstelde tegen het geweld. Geen imam of psycholoog kan mij helpen.”
Mohamed Aouragh kan pas rusten als hij precies weet wat er is gebeurd. En blijft hameren op dat het OM en Justitie hun vragen moeten gaan beantwoorden omdat er volgens hem veel aanwijzingen zijn dat het gaat om moord.

Het hele artikel kunt u hier lezen.

Tags

AnassMoordWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top