Skip to content

Ga eens met Nutkaarten naar Opera Tosca!

11 april 20132 minute read

Wassenaar – Het Nut heeft mooie plaatsen in optie voor de bekende opera van Giacomo Puccini, gebracht door Opera Zuid, het Brabants Orkest en een Haags topkoor op dinsdag 28 mei, 20.00 uur in het LDT aan het Haagse Spuiplein.

Het verhaal speelt zich af in Rome in 1800. Het dramatische lot van de gevierde operazangeres Floria Tosca en haar geliefde, de schilder Cavaradossi, en de gewelddadige politiechef Scarpia, wordt in het Italiaans gezongen met boventiteling in het Nederlands, en moet u toch eens gezien en beluisterd hebben. In ieder theater zal een plaatselijk topkoor de koorpartij vervullen in deze professionele operaproductie en meezingen met Tosca in onder andere de Kerkkoor aria Te Deum.

U kunt uiterlijk tot 27 april uw bestelling bij het Nut plaatsen door een boekingsformulier in te vullen en op te sturen (boek 67 ligt in de bieb bij het CIP) of u kunt dit heel eenvoudig via de website doen, www.nutwassenaar.nl en daarmee een incassomachtiging afgeven aan onze penningmeester. Leden betalen € 41,50 en uw introducés € 3,00 meer. Lid worden kan op dezelfde manier voor slechts € 20,00 per jaar per huisadres. U krijgt het Nut programma dan thuisgestuurd evenals de kaart(en) voor Tosca. En mocht u verlegen zitten om vervoer of vindt u het gewoon gezelliger om met elkaar per groepstaxi te gaan, ook dat kan het Nut voor u regelen , vul uw wens in op het boekingsformulier en voor slechts € 15,50 p.p. vanaf uw huisadres in Wassenaar bent u GOED UIT MET HET NUT!

Tags

NutOperaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top