Skip to content

Stichting Anass initiatief moeder Anass

11 april 20132 minute read

Wassenaar – Anders dan reeds in de media werd vermeld, is Stichting Anass een initiatief van Zohra Merzouk, de moeder van Anass. Stichting Anass is notarieel opgericht op 21 maart 2013 en ingeschreven bij de KvK Haaglanden op 22 maart 2013. De stichting heeft als doel, het aan het licht brengen van de waarheid omtrent de dood van Anass. D.m.v. donaties hoopt mevrouw Merzouk voldoende geld in te zamelen om juridische bijstand te kunnen bekostigen.

Martin Vrijland
Met dit bericht wil mevrouw Merzouk tevens duidelijk maken dat zij zich nadrukkelijk distantieert van de uitlatingen van de heer Aouragh en Martin Vrijland. Zij heeft zich in eerste instantie over laten halen om met hem en Martin Vrijland samen te werken maar kan zich niet verenigen met hun opvattingen en werkwijze.

Duidelijk moet ook zijn dat Stichting Anass de enige stichting is die in zijn naam is opgericht. Hoewel de heer Vrijland op zijn website meldde dat donaties zouden worden gebruikt voor de oprichting van een stichting, heeft dit niet geleid tot de daadwerkelijke oprichting hiervan. Mevrouw Merzouk is dan ook van mening dat donaties aan de heer Vrijland niet het doel dienen waarvoor ze gevraagd worden.

 

UPDATE 12 april 2013

De redactie van Wassenaarders.nl respecteert ieders mening. Echter, wij staan het niet toe dat in reacties privacygevoelige informatie wordt gedeeld. Dit soort reacties halen wij per ommegaande weer weg, evenals ‘off topic’-reacties. We verzoeken u in uw reacties rekening te houden met de gevoelens van anderen en de privacy van anderen te respecteren. Derhalve hebben wij besloten de reacties die onder dit bericht stonden, te verwijderen. We rekenen op uw begrip en medewerking.

Tags

AnassStichtingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top