Skip to content

Burgemeester koopt eerste lot Run for Rio

12 april 20132 minute read

Wassenaar – Wint burgemeester Hoekema een stedentrip, een rondvlucht boven zijn mooie Wassenaar, een tablet of één van de vele andere schitterende prijzen. In ieder geval steunt de burgemeester met de aankoop van de loten de Dinka School in Tanzania.

De loterij maakt onderdeel uit van het evenement “Wassenaar sport voor Tanzania”. Dit evenement organiseert de Stichting Run for Rio samen met meer dan 20 Wassenaarse sportverenigingen. De aanvang is op vrijdag 30 augustus om 16.00 uur en het einde is op zaterdag 31 augustus om 17.00 uur. Tijdens het korte bezoek aan Raadhuis de Paauw geeft de burgemeester aan trots te zijn op de inzet van de vele vrijwilligers van de Stichting Run for Rio. Het vele geel op straat is na 25 jaar niet meer weg te denken uit Wassenaar.

Waar schijt de koe
Behalve het eerste lot hebben John Schrader, secretaris van Run for Rio, en Leo Bellekom, voorzitter van Run for Rio ook een eerste certificaat van de actie “waar schijt de koe” verkocht aan burgemeester Hoekema. Op 31 augustus 2013 wordt één van de voetbalvelden van Blauw Zwart verdeeld in ongeveer 400 vakken. ‘s Middags gaat een echte Wassenaarse koe grazen op dit veld. Dan is het wachten tot de koe schijt. En waar valt de vlaai? Ligt deze in uw vak, dan bent u de winnaar van een stedentrip voor 2 personen in één van Europa’s mooie steden. Maar er zijn ook nog prijzen voor de bezitters van de aan het winnende vak grenzende vakken. Wilt u één van de vakken kopen, neem dan contact op met John Schrader, 070-5176236, jk.schrader@planet.nl

Tags

BurgemeesterRun for RioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top