Skip to content

Open dag basisschool Den Deyl! ‘Voor ouders van nu en straks!

12 april 20132 minute read

Wassenaar – Op 19 april 2013 van 13.15 tot 14.45 uur openen wij de deuren van onze school, voor mensen die graag een kijkje willen nemen in het basisonderwijs van nu en de toekomst.

Onze protestants christelijke basisschool is al ruim 50 jaar gevestigd aan de Middelweg 33 in Wassenaar. Een kleine school, gelegen in een gebied vol groen, met een leuk en ervaren team. Ons motto: ‘Uw kind, onze zorg!’.

Bent u op zoek naar een school, waar samenwerking, zelfstandigheid, gedifferentieerd werken, saamhorigheid en het belang van het kind voorop staan; kom dan zeker kijken.

Tijdens de open dag wordt er atelieronderwijs gegeven in de school, waardoor u een kijkje neemt in de realiteit. Atelieronderwijs is een organisatievorm, waarbij de creatieve vakken (handvaardigheid, drama, etc…) en de zaakvakken (aardrijkskunde, geschiedenis, etc…) in een ateliervorm worden aangeboden. Hierbij worden de groepen 3 t/m 5 en de groepen 6 t/m 8 gemengd. Dit geeft de kinderen een bepaalde mate van keuzevrijheid, waardoor de betrokkenheid van de kinderen bij het onderwijsleerproces vergroot wordt en daarmee ook hun welbevinden. Ouders van nu kunnen zo zien waar hun kind(eren) thuis over vertellen. Ouders van straks kunnen met hun kind kijken naar een school voor hun kind.

Op de middag zult u rondgeleid worden door ouders die antwoord op uw vragen kunnen geven. Wilt u nog meer weten, dan kunt u apart een afspraak maken.

We hopen u te zien!

Tags

Den DeylOpen DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top