Skip to content

Sprookjesachtig première concert van Jan Vayne en Jennifer Ewbank

12 april 20132 minute read

Wassenaar – Ook dit jaar organiseert Kasteel de Wittenburg weer diverse exclusieve concerten. Op het programma staat wederom een concertreeks met fameuze artiesten die speciaal voor u optreden. Op zaterdag 27 april 2013 presenteert de Wittenburg een sprookjesachtig première concert met een exceptioneel duo; Jan Vayne en Jennifer Ewbank.

Jennifer Ewbank, geboren op 27 juli 1987, begon op 9 jarige leeftijd al met pianolessen. Na de middelbare school volgde ze een opleiding aan de Soundacademy in Hilversum. Met haar fluwelen stemgeluid werd Jennifer Ewbank bekend via het televisieprogramma The Voice of Holland. Aan huis heeft ze haar eigen sound studio waarmee ze haar eigen muziek kan produceren en geeft daarnaast zangles aan kinderen.

Jan Vayne, de spraakmakende pianovirtuoos kreeg op vierjarige leeftijd al pianolessen en gaf op zijn tiende al zijn eerste concerten. Na het behalen van zijn solistendiploma aan het conservatorium begon de pianist aan een succesvolle carrière als beroepsmusicus. De creativiteit en inventiviteit stromen onverminderd voort uit de aderen van deze kunstenaar.

Jennifer Ewbank met haar ingetogen en liefelijke spel, in combinatie met het krachtige en uitgesproken pianospel van Jan Vayne, maken dit tot een sprookjesachtige première avond.

In de betoverende entourage van het kasteel bieden wij u de mogelijkheid om voorafgaand aan het concert te genieten van een culinair tweegangendiner inclusief koffie, thee en friandises. In de pauze serveren wij u een glas Laurent-Perrier in de prachtige kasteelzalen. Ook is het mogelijk om aan exclusieve tafel in de VIP-lounge te genieten van onbeperkt Champagne en lekkernijen uit de keuken van chef-kok Jan-Willem Rietveld. Parkeren en gebruik van onze garderobe is voor onze gasten uiteraard kosteloos.

Voor dit intieme concert zijn slechts 250 kaarten beschikbaar. U kunt uw kaarten nu bestellen via www.wittenburg.nl

Het concert met Jan Vayne en Jennifer Ewbank is het première concert in een reeks met tal van gevestigde artiesten die Kasteel de Wittenburg dit jaar programmeert. Kijk voor meer informatie over concerten op www.wittenburg.nl. Daar vindt u ook informatie over alle andere mogelijkheden die Kasteel de Wittenburg te bieden heeft.

Tags

ConcertWassenaarWittenburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top