Skip to content

Crazy Ladies Day in kasteel De Wittenburg

13 april 201352 second read

Wassenaar – Zondag 14 april staan we met Beaujolaiswijnen.nl op de Crazy Ladies Day in kasteel De Wittenburg. We zijn druk met de voorbereiding. Alles op het gebied van mode, kunst, lifestyle en culinair valt te bewonderen op deze prachtige locatie in Wassenaar.

Uiteraard zorgen wij voor een prachtige selectie wijnen uit ons assortiment. Fleurie, Beaujolais Blanc en de heerlijke mousserende Roséclats zijn slechts een greep uit al de heerlijke wijnen die we deze dag in proefglazen zullen aanbieden. Onze wijnen zijn ook te koop of te bestellen. Bij een bestelling van minimaal 1 product dingt u mee naar 1 van de 3 door Beaujolaiswijnen.nl beschikbaar gestelde prijzen. De prijzen staan op onze website waaronder o.a. een gratis proeverij in ons Proeflokaal in Wassenaar voor 10 personen. http://www.beaujolaiswijnen.nl/k/n96/news/view/588/241/The-Crazy-Ladies-Day—14-april-2013.html

Kom proeven en genieten. Toegangskaarten zijn via de website van de organisatie te bestellen http://www.gm-events.nl/GM-events/Welkom.html of aan de deur van kasteel De Wittenburg.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze stand.

Dick Remmerswaal

Tags

BeaujolaisWassenaarWittenburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top