Skip to content

WZK Waterpolo nadert einde seizoen

14 april 20132 minute read

Wassenaar – Heren 1 speelde tegen OZV1, een formaliteit en dat wisten beide teams . Voor OZV misschien een plaats hoger op de ranglijst, maar ook dat was niet van belang. Een zeer rustige wedstrijd waar de scheidsrechters nog een beetje spanning probeerde te creëren. Einduitslag 15-5. Volgende week hopelijk meer vuurwerk.

Heren 2
Heren 2 speelde thuis tegen het Nieuwkoopse De Plas. In de uitwedstrijd werd eenvoudig gewonnen. In de eerste periode kwam WZK echter op een achterstand. OZV scoorde twee maal en die achterstand kwam WZK niet meer te boven. Vlak voor het einde van de periode onderschepte Menno een pass en speelde Maurice vrij voor de goal. Hij scoorde de aansluitingstreffer en gaf WZK nog hoop. In de tweede periode scoorde De Plas een snelle strafworp. Vervolgens straften de gasten ook een U20 van Michel af en brachten de stand verrassend op 1-4. Rémon scoorde uit een individuele actie: 2-4. Aan het einde van de periode kreeg WZK een manmeer. Ook in de derde periode scoorde De Plas als eerste twee maal. WZK gaf niet op. Philip scoorde een manmeer en Menno scoorde uit een dubbele manmeer, gebruik makend van de verwarring bij De Plas: 4-6. WZK kreeg weer hoop, maar De Plas wist van afstand een zevende treffer te scoren. Niet veel later scoorde Bas nadat hij een U20 mee kreeg en een snelle 1-2 speelde met Menno. Na een dubieuze uitsluiting voor keeper Sander, scoorde De Plas echter 5-8. Uit een vrije bal schoot Bas de bal in voor 6-8. In de laatste periode lukte het niet meer. Wederom scoorden de gasten eerst. Philip bracht de achterstand nog terug tot twee goals, maar in de resterende 3 minuten wisten beide ploegen niet meer te scoren. Wel kreeg Rémon nog zijn derde persoonlijke fout en Philip zelfs nog een UMV. Zo verloor de kampioen verrassend van het toch niet zo sterke De Plas. Volgende week spelen de mannen hun laatste wedstrijd thuis tegen bekerfinalist ZPB4. Hopelijk lukt het WZK om het seizoen, waarin het al weken kampioen is, positief af te sluiten.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top