Ga naar hoofdinhoud

Reünietoernooi BCWassenaar groot succes!

15 april 20132 minute read

Wassenaar – Zaterdag 13 april organiseerde Badminton Club Wassenaar een reünietoernooi. Met 80 aanmeldingen was dit een geslaagd, sportief en gezellig grabbeltontoernooi. De dag begon om twee uur om eens lekker bij te kletsen met oud clubgenoten. Om vervolgens om drie uur de rackets tevoorschijn te halen en ouderwets een potje te badmintonnen.

Door het grabbelen van nummers ontstonden er leuke en wisselende wedstrijden op de banen. De groep was in tweeen gesplitst, namelijk de recreanten en de competitiespelers die ieder een apart toernooi speelde. Bij de competitiespelers was Ellen Dompeling eerste bij de dames en Monique Hilgeman werd tweede. Bij de heren ging de eerste plek naar Richard Remmerswaal en de tweede plek was voor Romeo Talakua. Bij de recreanten was de eerste plek van de dames voor Marianne van Leeuwen die in totaal 108 punten scoorde, met als tweede José Domburg en derde Corry van Vliet. Bij de heren was de eerste plek voor Richard van der Hulst, de tweede plek ging naar Ewout Durieux en als derde eindigde Pieter van Waasdijk. Daarnaast ontvingen enkele recreanten nog een gratis rittenkaart om nog eens te komen spelen.

Na deze sportieve middag werd er afgesloten met een Italiaans buffet samengesteld door onze huiskok Bernard van den Oever. Na deze heerlijke versnappering was helaas deze zeer geslaagde dag al weer snel voorbij.

Mocht u het nou ook een keer willen proberen dan bent u van harte welkom in Sporthal de Schulpwei. Meer informatie kunt u vinden op www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonReunieWassenaar
Back To Top